رژه رسانه ملی روی اعصاب مردم با بایا و سیامک انصاری/ چه کسی موفقیت بایا و سود رسانی آن به مشتریان را تضمین می کند؟
به گزارش کارگر آنلاین، شبکه هوشمند خرید و فروش کالا و خدمات در سراسر کشور «بایا» نام مجموعه جدیدی است که به مدد رسانه ملی و نیز هنرپیشگی سیامک انصاری از طریق قاب تلویزیون میهمان ناخوانده مردم شده و از آنها دعوت می کند تا در یک طرح پولی و غیرتضمینی مشارکت کنند.
کنایه یکی از کاربران به برنامه های صدا و سیما در تعطیلات کرونایی
در سایتی که این مجموعه راه اندازی کرده است، برای معرفی این شبکه هوشمند، آمده است: «بایا شبکه هوشمند خرید و فروش کالا و خدمات در سراسر کشور میباشد… بایا فضایی برای خرید و فروش و همچنین تعامل تامینکنندگان و مصرفکنندگان فراهم آورده و هدف آن، ایجاد محیطی مناسب برای دسترسی مصرف کنندگان به کالا و خدمات با کیفت با قیمت مناسب و به موقع؛ و برای تامینکنندگان کالا و خدمات توسعه بازار، تجاریسازی ایدهها، توسعه بازارهای محلی، صادرات کالا و خدمات به خارج از کشور با استفاده از ابزار نوین می باشد.
… مطالعات بایا از سال 1395 در شرکت دانش پارسیان آغاز شد و در سال 1399 آمادهسازی زیرساختها و سامانههای نرمافزاری به پایان رسید و مذاکرات برای عقد قرارداد اطلاعرسانی و تبلیغات آغاز شد و در پایان شهریور ماه سال 99 شرکت موفق شد بزرگترین کمپین تبلیغاتی کشور را برای امر مهم اطلاعرسانی و تبلیغات منعقد و اجرایی نماید.
بایا توسط شرکت دانش پارسیان طراحی، تاسیس، سرمایهگذاری و پیادهسازی گردیده است. شرکت دانش پارسیان در سال 1382 تاسیس و در حوزه تولید نرمافزارهای مقیاس بزرگ (Large Scale) فعالیت میکند و پروژههای بزرگی را در سطح ملی به انجام رسانده است.
شرکت دانش پارسیان در سال 1397به عنوان شرکت برتر در صنعت تولید نرمافزار توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت انتخاب شد. تقدیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان نظام صنفی رایانهای و حمایت مشتریان از شرکت دانش پارسیان، نشانگر تلاش بیوقفه در جهت اجرای موثر پروژههای ملی است.»
همانطور که مشاهده می شود، مجری و متولی اصلی این مجموعه پر سر و صدای این روزها شرکتی به نام شرکت دانش پارسیان است؛ شرکتی که با کمی جست و جوی کوتاه در فضای مجازی می توان از ارتباط های قوی مدیرانش با برخی مدیران دولتی و فرا دولتی مطلع و به روند شتابان بزرگ شدنش در سال های اخیر مشکوک شد.
از قرار معلوم این شرکت در سال های اخیر و به مدد همین ارتباطات ایجاد شده موفق به اجرای چندین پروژه بزرگ ملی خصوصا در حوزه وزارت بهداشت و درمان شده که در ادامه به تعدادی از آنها اشاره می شود:
سامانه سیب (سامانه یکپارچه بهداشت)
سامانه جامع بهداشت محیط و کار
سامانه الکترونیکی مقابله با کووید-19
سامانه الکترونیکی ثبت نام اصناف و صنایع
اجرای کمپین کنترل فشارخون
آموزش دوره های ضمن خدمت کارکنان دولت
تاسیس مراکز سنجش الکترونیکی در سطح کشور
سامانه مدیریت منابع سازمانی (ERP)
سامانه طبقه بندی مشاغل مبتنی بر نظام های توسعه یافته علمی بین المللی
سامانه نظام فعالیت های اقتصادی(ISIC)
سامانه تبادلات بین بانکی
سامانه جامع خرده فروشی و فروشگاهی
صدور خدمات نرم افزاری و فناوری به خارج از کشور
بر اساس آگهی روزنامه رسمی این شرکت می توان متوجه شد که این مدیر عامل این مجموعه ابرهیم بای سلامی و رئیس هیأت مدیره آن نیز مهدی ساعدی نام دارند. همچنین بررسی تخصص و تجربه کاری دیگر اعضای هیأت مدیره این شرکت نشان می دهد که عمدتاً متخصص حوزه پزشکی هستند. این یعنی در مجموعه بایا حالا چند پزشک مدیر و تصمیم گیر وجود دارد که به جای آنکه دغدغه بهداشت و درمان و سلامت مردم جامعه اولویت آنها باشد، ورود به یک عرصه تجاری کلان به دغدغه آنها تبدیل شده است.
کاسبی پر رونق بایا به مدد رسانه ملی
صرف نظر از مشخصات شرکت مورد اشاره و تبلیغات آزار دهنده ای که در صدا و سیما به راه انداخته اند، چند نکته قابل تأمل نیز در مورد مجموعه بایا قابل تأمل است و نمی توان از کنار آنها به سادگی عبور کرد.
مهم ترین نکته اینکه در مجموعه بایا با اهداف و ساز و کاری که بالاتر به آن اشاره شد، برای نهایی کردن ثبت نام شهروندان و آنچه که مدیران سایت بررسی مدارک عنوان کرده اند، از هر متقاضی همکاری و به دیگر سخن ثبت نامی مبلغ 150 هزار تومان دریافت می شود.